http://www.eurospacecenter.be/nl

Ruimtevaart expositie – Transinne- Belgie ( 1 uur rijden vanaf Luik). Leuk en interessant dus stel je ouders maar eens voor om samen gezellig een dag naar de Ardennen te gaan. Vanuit Nederland is het best te doen op één dag.

*****

https://eol.jsc.nasa.gov/ESRS/HDEV

Op het bovenste bewegende beeld kijk je vanuit het ISS naar beneden naar de aarde. Op het beeld daaronder zie je een kaart met een deel van de aarde, ook zie je daar een afbeelding van het ISS, als je wat langer blijft kijken, dan zie je dat het ISS beweegt en waar het op dat moment precies is !! LEERZAAM !! 

*****

https://www.nasa.gov

Dit is ook weer een website, waar je heel veel ontdekkingen kunt doen. Begin maar eens door op de volgende tabs aan te klikken; missions - galleries - nasa tv. Onder deze tabs staan weer heel veel interessante onderdelen, die de moeite waard zijn om te bestuderen of te bekijken.

*****

https://speyer.technik-museum.de/en/space-flight

Grootste ruimtevaart tentoonstelling van Europa. Als je misschien eens met je ouders op weg bent voor een vakantie in Zwitserland of Oostenrijk, vraag dan of ze misschien eens in de plaats Speyer willen stoppen om dit museum te bezoeken.

*****