Fotoalbum Lanceringen en terugkeer

De spannendste momenten tijdens een ruimtemissie zijn natuurlijk de start en de landing (terugkeer naar de aarde), vandaar dat wij hiervan een apart fotoalbum hebben gemaakt.

Wij geven ook hier natuurlijk weer de tip om via zoekmachines nog meer afbeeldingen van deze momenten te vinden. Als je een missienummer weet, dan kan het al heel eenvoudig door dat missienummer in te tikken zal je veel resultaten krijgen. Ook als je b.v. de tekst "start space shuttle" intikt moet je maar eens kijken, wat een groot aantal mooie foto's of annimaties er tevoorschijn komen. Wil je video's zien van de start dan kan je die natuurlijk vinden op www.youtube.com . Als zoekopdracht voor Youtube tik je dan b.v. in: "start space shuttle", of "landing space shuttle" je krijgt meer dan voldoende resultaten voor uren kijkplezier !! Probeer het maar eens !!

Door op de 4 pijltjes aan te klikken in de rechter benedenhoek van de getoonde foto (naast de tekst "volledig scherm"), wordt de foto groot op je scherm afgebeeld. Eventuele aanvullende tekst voor de foto is dan ook goed te lezen.