De aarde gezien vanuit de ruimte

Er zijn inmiddels tienduizenden foto's gemaakt vanuit de ruimte. Wij hebben een kleine selectie gemaakt, maar door Google te gebruiken en b.v. de tekst "aarde gezien vanuit de ruimte" in te tikken zal je heel veel mooie en interessante plaatjes kunnen vinden. Als het resultaat van een zoekactie in tekst wordt getoond (dus zonder foto's), dan moet je natuurlijk wel even verder aanklikken op afbeeldingen. Probeer het maar eens ! Veel succes !

Mooie woorden van Wubbo Ockels die ik nooit ben vergeten

Als ik al deze foto's bekijk, dan moet ik altijd denken aan de woorden van Wubbo Ockels, die eens heeft gezegd: "Laten wij goed zorgen voor moeder aarde". Ik denk dat iedereen het daar wel mee eens zal zijn. Milieu en natuur daar moeten wij zuinig op zijn en goed voor zorgen ! Het is de moeite waard ! Doen jullie mee ? Ja toch !

Door op de 4 pijltjes aan te klikken in de rechter benedenhoek van de getoonde foto (naast de tekst "volledig scherm"), wordt de foto groot op je scherm afgebeeld. Eventuele aanvullende tekst voor de foto is dan ook goed te lezen.