Ontmoetingen met astronauten

In oktober 2019 hebben Peter- en Rita Kanger een congres in Houston (USA) bijgewoond waar 120 astronauten aanwezig waren. Gedurende een hele week zijn er interessante sessies geweest waarin de astronauten over hun ervaringen hebben verteld, maar waarbij ook de plannen voor de toekomst werden besproken. Nieuwe reizen naar de maan zullen op korte termijn plaats gaan vinden, maar ook zijn er grote plannen om richting Mars te gaan.

Natuurlijk waren er veel Amerikaanse- en Europese astronauten aanwezig, maar ook de Russen (cosmonauten genaamd) waren heel goed vertegenwoordigd. Helaas waren de Chinezen dit jaar niet aanwezig, want die moesten op het congres van de communistische partij aanwezig zijn dat gedurende dezelfde periode in Peking werd gehouden.

Net als in voorgaande jaren hebben wij ook nu weer veel astronauten en cosmonauten persoonlijk kunnen spreken, hetgeen ons heel veel bijzondere- en bruikbare informatie heeft opgeleverd. Wij hebben persoonlijke gesprekken kunnen voeren met o.a. de volgende astronauten:

Aldrin - Anderson - Ansari - Barry - Bresnik - Cenker - Garan - Godwin - Higginbotham - Mogensen - Payette - Samokutayev - Shaw  - Yi Soyeon. Google deze namen maar eens om te zien wat ze gedaan hebben en gedurende welke missies !! 

Dit jaar (2020) zal het astronauten congres georganiseerd worden in Hongarije en natuurlijk hopen wij daar ook weer aanwezig te kunnen zijn.